Detta är Cemany!

Cemany stöttar och avlastar dig som företagare med administration, redovisning och hjälper dig att hålla koll på omvärlden.

För mindre företag såsom enskild firma, handelsbolag, ekonomisk förening och aktiebolag gör vi löpande bokföring:

  • Vi sammanställer momsrapport/ skattedeklaration. och deklarerar direkt till Skatteverket som ombud för dig.
  • För dig som har aktiebolag färdigställer vi bokslut, skriver årsredovisning med bilagor och noter och lämnar till granskning av revisor om sådan behövs.
  • Vi gör inkomstdeklaration för verksamheten och sammanställer för underskrift.
  • Vi gör löner efter dina underlag, sammanställer för utbetalning, gör skattedeklaration samt rapporterar kontrolluppgifter till Skatteverket efter årets slut.

Håller du på att starta eget hjälper vi dig med affärsplan, konkurrentanalys samt upprättande av kund-leverantörs-och artikelregister. Vi upprättar rutiner, manualer och föreskrifter för ditt företagande.

Behöver du göra avstämningar, korrigeringar och analyser av din verksamhet finns vi där. Vi kan också avlasta ditt företag vid arbetstoppar och i semestertider.Vid löpande uppdrag får du ett fast pris. Det underlättar planeringen och du vet alltid vad verksamhetens administration kostar. Det enda du behöver göra är att löpande lämna in alla underlag till oss.
Vår affärsidé är att göra det enkelt för dig!

 

Maila Nyqvist
Redovisningskonsult